Några ord om mig...


Legitimerad naprapat Sofie Andersson

och ägare till Napracura samt Naprapat & Rehabcenter Haninge AB

Jag är en person som tycker om att hjälpa andra. Oavsett om det handlat om att lyssna eller agera för att få någon att må bra, så har jag alltid brunnit för det. Detta tillsammans med mitt stora intresse för idrott och träning samt min kärlek till att få arbeta med händerna och vara kreativ var anledningen till att jag, efter några härliga år med jobb och resande efter studenten, år 2009 sökte mig till Naprapathögskolan i Stockholm.


Jag har som sagt alltid haft ett stort intresse för idrott och fritidsaktiviter, vilket  var en av anledningarna till att jag började studera till naprapat. Att träna och röra på sig, oavsett om det handlat tävling, match eller för att må bra, så har det alltid varit en stor del av mitt liv.


Jag har varit aktiv inom många sporter och idrotter, så som gymnastik, dans, ridning och innebandy. Det som dock alltid varit min största passion och där jag har mest erfarenhet både som spelare och ledare är inom fotboll.

Numera ägnar jag mig mest åt blandad träning och aktiviteter som styrketräning, klättring, cykling, löpning, längsskidor, rullskidor och golf.


Sedan examen från naprapathögskolan har jag startat och drivit min verksamhet, först som konsult på Ryggkliniken i Stockholm, där jag också gjorde min leg. praktik efter utbildningen. Därefter i början av 2014, så var det dags att komma igång och starta upp verksamheten här ute i Haninge, där jag är uppväxt och bor än idag.


 

NAPRAPATERNA


Kontakta Sofie

0702443473

sofie@naprapatrehab.com


Kontakta Susanne

0704530288

susanne@naprapatrehab.com


Kontakta Line

0704540923

line@naprapatrehab.com


KONTAKT


Besöksadress:

Hantverkarvägen 23 C

2 trappor,

136 44 Handen


Telefon:

08- 599 00 459


Mail:

info@naprapatrehab.com


Hemsida:

www.naprapatrehab.com

FÖLJ OSS PÅ

ÖPPETTIDER OCH PRISER


Mån 8-19

Tisdag 8-19

Onsdag 8-18

Torsdag 8-18

Fredag 8-16

(För aktuella/bokningsbara tider, se onlinebokning alt. kontakta resp. naprapat)


Naprapatbehandling :

Nybesök/återbesök 650:-

Pensionär/student 580:-


Friskvårdsbehandling/

Massage 620:-